Rregjistri Publik i IEKA
 
Nerisa Skender Kazazi
NIPT: L11525009T
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 14.03.1979
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
364, 28.12.2015
Adresa: Rr. Bardhok Biba, Pallati Old Tirana Building, Hyrja nr. 2, Kati 3, Tiranë
Mobil: 0692436058
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 493, 10.06.2016, Regjistrim