Rregjistri Publik i IEKA
 
Drilona Nexhip Çeçi
NIPT:
Vendlindje: Fushe Arrëz
Ditelindje: 22.05.1986
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
303, 28.03.2014
Adresa: Rr. Reshit Çollaku, Pall. "Shallvareve", Shk. Nr. 9, Ap. Nr. 119, Tiranë
Mobil: 0689038114
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
TIRANA AUDITING 3 sh.p.k. , Administrator , Ortak - 80%


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 488, 18.04.2016, Regjistrim