Rregjistri Publik i IEKA
 
Erjon Lulash Pjeternikaj
NIPT: L52304015E
Vendlindje: Tropojë
Ditelindje: 03.04.1988
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
359, 28.12.2015
Adresa: Kashar, kthesa e Kamzes, pallati Garden City, Blloku B-7, kati pare, Tiranë
Mobil: 0694284571
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 481, 22.02.2016, Regjistrim