Rregjistri Publik i IEKA
 
Fatian Themi Devija
NIPT:
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 26.04.1985
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
314, 28.03.2014
Adresa: Rr: Sami Frasheri, Kompleksi T.I.D, Shk.B, Kati 1, 10 000, Tiranë
Tel: 0035542274832
Mobil: 0692141445
[email protected]
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
GRANT THORNTON sh.p.k.
AR, 472, 09.12.2015

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: