Rregjistri Publik i IEKA
 
Armand Nazmi Avdolli
NIPT: K62807202P
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 18.07.1977
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
298, 28.03.2014
Adresa: Rruga Prokop Mima, Ndërtesa 35, Hyrja 30, AP. 8, Selitë, Farkë, Tiranë
Mobil: 0682061797
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 440, 16.01.2015, Regjistrim