Rregjistri Publik i IEKA
 
Berti Sotiraq Pashko
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 22.01.1963
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
7, 11.01.2000
Adresa: Blv. Zhan D`Ark, Nr.11, Tiranë
Tel: 042270905
Faks: 042270905
Mobil: 0682152613
Mobil: 0692099364
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
HOLLY & ENDY AUDITING sh.p.k. , Administrator , Ortak - 100%
KR, 32, 28.12.2001

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: