Rregjistri Publik i IEKA
 
Nezir Hairi Kananaj
NIPT: L52506408P
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 25.03.1969
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
283, 27.08.2012
Adresa: Lagjja Kongresi i Permetit, Bulevardi "Jakov Xoxa", pallati nr- 1 kati i dyte prane hotel "FIERIT", Fier
Mobil: 0682133519
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 432, 21.11.2014, Regjistrim