Rregjistri Publik i IEKA
 
Mirela Guri Bushi
NIPT: L32411011I
Vendlindje: Korçë
Ditelindje: 19.01.1967
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
332, 28.03.2014
Adresa: Rr. Mustafa Aranitasi, Banese private nr.3, Tiranë
Mobil: 0693662425
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 383, 28.03.2014, Regjistrim