Rregjistri Publik i IEKA
 
Lumturi Bajram Velaj
NIPT: L21415013S
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 07.08.1964
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
327, 28.03.2014
Adresa: Njesia Bashkiake nr.7, Rruga “Ndre Mjeda” Kompleksi Homeplan, Pallati Antalia, Ap. 132 1020, Tiranë
Mobil: 0699381902
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 390, 29.03.2014, Regjistrim