Rregjistri Publik i IEKA
 
Enkelejda Bardhyl Alite
NIPT: L01606037A
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 02.05.1970
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
309, 28.03.2014
Adresa: Njesia Bashkiake nr.2, Rruga Abdi Toptani, Qendra Tregtare Torre Drin, kati 0, zyra 19, Tiranë
Mobil: 0672005022
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 395, 29.03.2014, Regjistrim