Rregjistri Publik i IEKA
 
Erion Llambro Berberi
NIPT:
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 11.06.1978
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
310, 28.03.2014
Adresa: Rr.Pjeter Bogdani, Nr.7, Tiranë
Mobil: 0692028770
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
ENEM CONSULTING sh.p.k. , Administrator , Ortak - 100%


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 388, 29.03.2014, Regjistrim