Rregjistri Publik i IEKA
 
Erjon Ahmet Saraci
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 18.03.1980
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
260, 27.08.2012
Adresa: Rruga Tefta Tashko Koço, Pallati nr. 132, Shk 1, Ap 1, Tiranë
Mobil: 0696002295
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
E.S.FINANCIAL ADVISORY sh.p.k. , Administrator , Ortak - 100%
KR, 531, 13.04.2018

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 386, 29.03.2014, Regjistrim