Rregjistri Publik i IEKA
 
Eriona Eduard Isufi
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 10.03.1978
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
311, 28.03.2014
Adresa: Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla 2, Kati 7, Ap. 4, Tiranë
Mobil: 0694014703
[email protected]
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
BDO Albania shpk
AR, 501, 13.10.2016

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 311, 29.03.2014, Regjistrim
AR, 482, 22.02.2016, Pezullim
AR, 501, 13.10.2016, Riregjistrim