Rregjistri Publik i IEKA
 
Gentian Ligo Tata
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 25.06.1981
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
264, 27.08.2012
Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Sky Tower, kati 6, Tiranë
Mobil: 0696086468
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
ERNST & YOUNG EKA, SHKUP - Dega ne Shqiperi
AR, 377, 28.03.2014

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 377, 28.03.2014, Regjistrim