Rregjistri Publik i IEKA
 
Klodian Ylli Bracaj
NIPT: L41512506J
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 10.05.1981
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
320, 28.03.2014
Adresa: Lagja nr.3, Sheshi Iliria, Qendra e Biznesit EGT, Durrës
Mobil: 0694000524
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 384, 28.03.2014, Regjistrim