Rregjistri Publik i IEKA
 
Klodiana Agron Bllaci
NIPT: L41621005T
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 13.03.1975
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
321, 28.03.2014
Adresa: Rr.Jordan Misja, pallati 147, Ap. 3, Tiranë
Mobil: 0692054125
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 411, 23.05.2014, Regjistrim