Rregjistri Publik i IEKA
 
Laureta Selman Alikaj
NIPT: L31603010K
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 16.02.1972
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
322, 28.03.2014
Adresa: Rr.Islam Alla, Nr. 123, (Pallati EDRI), Tiranë
Mobil: 0684017000
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 409, 31.03.2014, Regjistrim