Rregjistri Publik i IEKA
 
Lindita Hysni Muca
NIPT:
Vendlindje: Kukës
Ditelindje: 20.07.1971
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
324, 28.03.2014
Adresa: Njësia Bashkiake nr. 2, Rruga Mihal Grameno, Pallati Vjero, Kati 2, Nr.5, Tiranë
Mobil: 0694092435
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Muça Auditing sh.p.k. , Administrator , Ortak - 100%
KR, 725, 05.03.2021

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 393, 29.03.2014, Regjistrim
KR, 725, 05.03.2021, Regjistrim ne shoqeri