Rregjistri Publik i IEKA
 
Armand Vullnet Hasko
NIPT:
Vendlindje: Gjirokaster
Ditelindje: 14.02.1980
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
299, 28.03.2014
Adresa: Njësia Bashkiake nr 9, Rruga "Bardhok Biba", Pallati nr.11 (Hodaj), shkalla B, Apartamenti nr 13, Tiranë
Mobil: 0682079270
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Euro - audit, consultancy.co sh.p.k
KR, 720, 05.03.2021

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 379, 28.03.2014, Regjistrim
KR, 720, 05.03.2021, Regjistrim ne shoqeri