Rregjistri Publik i IEKA
 
Armando Ylli Fehtahaj
NIPT: K61906023V
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 13.09.1975
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
248, 27.08.2012
Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla nr.1, Kati 4, Tiranë
Mobil: 0686016861
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 70, 29.08.2012, Regjistrim