Rregjistri Publik i IEKA
 
Arjana Xhevdet Reci
NIPT: L81905005V
Vendlindje: Kruje
Ditelindje: 06.05.1969
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
247, 27.08.2012
Adresa: Rruga "Ymer Kurti", Njesia Bashkiake nr.5, Qendra Tregtare Olympia, Prane Postes Nr.8, Kati 1, Nr. 19, kuti postare 1019, Tiranë
Mobil: 0694011158
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 84, 01.11.2012, Regjistrim
KR, 538, 24.08.2018, Regjistrim