Rregjistri Publik i IEKA
 
Arian Jonuz Cyrbja
NIPT: K61509508L
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 30.12.1971
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
204, 04.10.2010
Adresa: Lagja nr.1, Rr. Nako Spiru, Nr. 2, Durrës
Mobil: 0682088561
Tel: 052227653
Faks: 052223458
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: