Rregjistri Publik i IEKA
 
Arber Bashkim Gjata
NIPT: L31508013K
Vendlindje: Pogradec
Ditelindje: 22.04.1982
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
245, 27.08.2012
Adresa: Njesia Bashkiake Nr. 9, Rr. Jordan Misja, Kompleksi Gener 2, Kulla D, Kati 1 , Njesia 13, Tiranë
Mobil: 0692062211
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 65, 28.08.2012, Regjistrim