Rregjistri Publik i IEKA
 
Xhevdet Feim Hyseni
NIPT: K31614523K
Vendlindje: Lushnjë
Ditelindje: 28.04.1957
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
295, 27.08.2012
Adresa: Lagja nr.4, Rruga Fetah Bllaca, pallati nr.1134, kati 2, Durrës
Mobil: 0692041504
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 51, 27.08.2012, Regjistrim