Rregjistri Publik i IEKA
 
Vullnetare Guçe Hoxha
NIPT: L71415023H
Vendlindje: Skrapar
Ditelindje: 22.02.1958
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
153, 31.03.2006
Adresa: Rruga Komuna e Parisit, Kompleksi Kika, Kulla nr.4, kati i 4, Tiranë
Mobil: 0682087442
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: