Rregjistri Publik i IEKA
 
Violeta Hamdi Mulla
NIPT: K31601144M
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 18.12.1957
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
38, 13.01.2000
Adresa: L.1, Rr.Budi, Pall 61, Sh 1, Ap 14, Tiranë
Tel: 042378196
Mobil: 0699907937
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: