Rregjistri Publik i IEKA
 
Vehibe Hamdi Shkreli
NIPT: K46523037D
Vendlindje: Shkodër
Ditelindje: 22.09.1958
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
47, 18.01.2000
Adresa: L. Partizani, Rr.Fahri Ramadani, Banesa Nr.758, Shkodër
Tel: 022245502
Mobil: 0692068134
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: