Rregjistri Publik i IEKA
 
Vasillaq Vangjel Larushi
NIPT: K72205015H
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 29.12.1965
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
293, 27.08.2012
Adresa: Rruga Hajdar Hidi, Pallati "Pienvis", ndertesa nr.2, kati perdhe, Tiranë
Mobil: 0692055963
Mobil: 0672074435
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 77, 22.09.2012, Regjistrim