Rregjistri Publik i IEKA
 
Rezar Selahedin Llukacej
NIPT:
Vendlindje: Shkodër
Ditelindje: 21.03.1977
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
202, 04.10.2010
Adresa: Rr.Milto Tutulani, pallati "AlbMilenium" nr. 3, kati i dyte, ambjenti nr.3, Tiranë
Tel: 044504281
Mobil: 0692094490
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Kreston Albania Sh.p.k. (Emri i shoqërisë në regjistrimin e parë Net-SFS Sh.p.k - ndryshuar ne vitin 2016, emri i shoqerise Net-SFS Kreston Sh.p.k. ndryshuar ne vitin 2020) , Administrator , Ortak - 26%
AR, 430, 17.10.2014

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: