Rregjistri Publik i IEKA
 
Ramazan Tefik Ademi
NIPT:
Vendlindje: Ersekë
Ditelindje: 29.05.1956
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
139, 28.01.2005
Adresa: Lagja Pavaresia, Rr.Sadik Zotaj, Pallati 9 katesh, kati II, pas pallatit te Sportit, Vlorë
Mobil: 0684041201
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
A&E AUDITING shpk , Administrator , Ortak - 70%
AR, 225, 12.04.2011

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 84, 21.12.2005, Regjistrim