Rregjistri Publik i IEKA
 
Angjelina Pjeter Gjeta
NIPT: L42905203P
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 04.04.1957
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
186, 15.10.2008
Adresa: Lagjja Kongresi i Elbasanit, Rr. Kozma Naska, Pallati 50, Kati 1 , Elbasan
Mobil: 0692054284
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
GJETA AUDITING sh.p.k , Administrator , Ortak - 100%
AR, 414, 23.05.2014

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: