Rregjistri Publik i IEKA
 
Pajtim Cufe Hysaj
NIPT: L02604403J
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 18.10.1956
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
63, 31.01.2000
Adresa: L. Kastrioti, Rr. Brigata 11 S, Fier
Tel: 034233713
Mobil: 0692070274
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: