Rregjistri Publik i IEKA
 
Njazi Bajram Laze
NIPT: K32625403B
Vendlindje: PĂ«rmet
Ditelindje: 10.04.1957
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
30, 12.01.2000
Adresa: Lagja Konferenca e Pezes, rruga Jakov Xoxa, Pall. Mertiri 1, Fier
Mobil: 0694709190
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: