Rregjistri Publik i IEKA
 
Mirjeta Kareman Emini
NIPT: K31607189S
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 06.07.1973
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
195, 30.01.2009
Adresa: Njesia bashkiake nr.5, Rruga Ibrahim Rugova, ndertesa 40,P.O. Box 8264, Tiranë
Mobil: 0682021329
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 45, 27.08.2012, Regjistrim