Rregjistri Publik i IEKA
 
Mimoza Mustafa Cara
NIPT: K31414020T
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 18.06.1963
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
81, 01.11.2000
Adresa: Pallati i Kultures , kati i dyte (nga parkimi), Tiranë
Tel: 042341031
Mobil: 0692091209
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: