Rregjistri Publik i IEKA
 
Mimoza Berhan Fishta
NIPT: K96517004C
Vendlindje: Shkodër
Ditelindje: 27.11.1969
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
199, 04.03.2009
Adresa: Lagja Kongresi Permetit, Rruga Oso Kuka, Pallati Fishta 1, Shkodër
Mobil: 0682023245
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: