Rregjistri Publik i IEKA
 
Migela Skender Xhani
NIPT: K31517164L
Vendlindje: Pogradec
Ditelindje: 23.06.1968
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
101, 13.12.2000
Adresa: Rr .Xhorxh Bush, Pallati Albsig, Kati 1, Zyra 4, Tiranë
Mobil: 0676034553
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: