Rregjistri Publik i IEKA
 
Mario Anesti Vangjeli
NIPT:
Vendlindje: Korçë
Ditelindje: 13.08.1979
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
233, 08.11.2011
Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Sky Tower, kati 6, Tiranë
Mobil: 0682098478
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
ERNST & YOUNG EKA, SHKUP - Dega ne Shqiperi , Administrator
AR, 72, 31.08.2012

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 3, 17.02.2012, Regjistrim