Rregjistri Publik i IEKA
 
Marenglen Neshat Seni
NIPT: L81703003M
Vendlindje: Gramsh
Ditelindje: 29.05.1963
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
276, 27.08.2012
Adresa: Njesia bashkiake nr 5, rruga Zef Jubani, ndertesa 15, hyrja 9, nr 20, Tiranë
Mobil: 0664067670
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 79, 22.09.2012, Regjistrim