Rregjistri Publik i IEKA
 
Ana Kadri Osmani
NIPT: L42312008O
Vendlindje: Korçë
Ditelindje: 10.06.1961
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
85, 07.12.2000
Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, Pallati Unikon Nr. 8, Ap 9, Tiranë
Tel: 042255922
Faks: 042255922
Mobil: 0682087770
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 434, 21.11.2014, Regjistrim