Rregjistri Publik i IEKA
 
Majlinda Marjo Tusha
NIPT: L22117502N
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 31.05.1969
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
274, 27.08.2012
Adresa: Lagja nr.4, Rruga Enver Sazani, prapa Poliklinikes Qendrore, Durrës
Tel: 052237914
Mobil: 0698357179
Mobil: 0682646652
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 49, 27.08.2012, Regjistrim