Rregjistri Publik i IEKA
 
Luan Myftar Muca
NIPT: K38708553S
Vendlindje: Memaliaj
Ditelindje: 18.09.1961
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
119, 26.12.2000
Adresa: L. Demokracia, Tepelenë
Tel: 08143267
Mobil: 0692290763
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: