Rregjistri Publik i IEKA
 
Lejla Luan Shahu
NIPT: K82005005S
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 29.05.1965
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
174, 22.01.2008
Adresa: Rr. Islam Alla, palalti "Unicom", kati 1-re, Tiranë
Tel: 042278727
Mobil: 0673589854
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: