Rregjistri Publik i IEKA
 
Lefteri Filip Kushta
NIPT: K31414026V
Vendlindje: Gjirokaster
Ditelindje: 15.10.1958
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
58, 31.01.2000
Adresa: Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Don Bosko, Pall. Aurora nr. 1, Shk.1, Ap. 7/4, kati 7, Tiranë
Tel: 042365771
Mobil: 0684011884
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: