Rregjistri Publik i IEKA
 
Kristaq Kalam Ndini
NIPT: L51418035U
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 03.08.1960
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
88, 07.12.2000
Adresa: Rr. Perlat Rexhepi. Pall. AMF, Ap.12, Tiranë
Tel: 042235677
Mobil: 0672001175
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: