Rregjistri Publik i IEKA
 
Kastriot Riza Haxhaj
NIPT: K32731465A
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 31.03.1959
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
22, 10.02.2000
Adresa: Lagja Apollonia, Perballe gjimnazit "Janaq Kilica", Fier
Tel: 034227175
Mobil: 0682213899
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: