Rregjistri Publik i IEKA
 
Jorgji Spirro Binjaku
NIPT:
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 04.09.1956
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
270, 27.08.2012
Adresa: Rruga: Sali Butka, Pallati: Dobi, Godina nr.5, Hyrja: 7, Ap: 6/A(nr.18), Tirane
Mobil: 0696978948
jorgjib@yahoo.it
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
QENDER STUDIMORE KONTABILITETI,AUDITIMI & JURIDIKE ULJORD-2012 sh.p.k , Administrator , Ortak - 100%
AR, 52, 27.09.2012

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 52, 27.09.2012, Regjistrim