Rregjistri Publik i IEKA
 
Jonid Myrteza Lamllari
NIPT:
Vendlindje: Permet
Ditelindje: 13.09.1983
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
268, 27.08.2012
Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, SKY Tower, Kati 9, Tirane
Mobil: 0692021702
jonid.lamllari@pwc.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
PRICE WATERHOUSECOOPERS AUDIT sh.p.k.
AR, 60, 28.08.2012

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 60, 28.08.2012, Regjistrim