Rregjistri Publik i IEKA
 
Ingegerta Jovan Bebi
NIPT: K31517180Q
Vendlindje: Durres
Ditelindje: 26.01.1960
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
152, 31.03.2006
Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, Pall. Jeshil mbi Pub Moulin, Tirane
Tel: 04264996
Mobil: 0694060138
ingad.consulting@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: