Rregjistri Publik i IEKA
 
Hyrije Met Daja
NIPT: L31528007U
Vendlindje: Shkoder
Ditelindje: 19.12.1959
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
265, 27.08.2012
Adresa: Rr. Sulejman Delvina, nr.57, Tirane
Mobil: 0689018685
hyrijedaja@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 4, 09.04.2013, Regjistrim